Valkenswaard O’Nice geeft de gemeente een winterse look

Wapperende banieren langs de invalswegen, op de Corridor en op de Markt. Stickers op de ruiten van winkels en horecagelegenheden. Stijlvolle blauwe lopers in het centrumgebied. Het zijn zomaar wat voorbeelden van promotiematerialen die gedurende de wintermaanden worden ingezet om Valkenswaard van een…Valkenswaard O’Nice geeft de gemeente een winterse look

18-12-2018 09:00 – Ingezonden door Redactie

Wapperende banieren langs de invalswegen, op de Corridor en op de Markt. Stickers op de ruiten van winkels en horecagelegenheden. Stijlvolle blauwe lopers in het centrumgebied. Het zijn zomaar wat voorbeelden van promotiematerialen die gedurende de wintermaanden worden ingezet om Valkenswaard van een nóg gezelliger en uitnodigend karakter te voorzien.

Binnen het gehele centrumgebied is er gekozen voor uniforme promotionele uitingen. Een nieuw en eigentijds ‘jasje’. Daarnaast zal de weekmarkt tijdens deze periode volop deelnemen aan de festiviteiten en weer worden opgebouwd rondom de ijsbaan, richting het winkelcentrum. Elke week worden de bezoekers er verrast met diverse acties. Zo staan er tot en met de eerste week van januari verschillende proeverijen op het programma, lopen er gastvrouwen rond, is er livemuziek en wordt er regelmatig een drankje uitgedeeld! Combineer een bezoek aan de ijsbaan met gezellig shoppen op de weekmarkt of in de winkels van het centrum.

Belangrijk onderdeel van Valkenswaard O’Nice is uiteraard de ijsbaan, die dit jaar al voor de 15e(!) keer wordt opgebouwd. Vanaf zaterdag 8 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 kunnen we weer naar hartenlust schaatsen op een van de grootste tijdelijke kunstijsbanen van het land! Voor de vijftiende keer namelijk zal het marktplein in Valkenswaard worden omgetoverd tot een sfeervol winters tafereel. En deze keer gebeurt dat zelfs volgens een geheel vernieuwde opzet! De garantie voor nóg meer plezier en vertier tijdens de gezelligste maanden van het jaar. Voor jong én oud, inwoners én bezoekers!Binnen het gehele centrum worden dit jaar natuurlijk weer allerlei activiteiten georganiseerd. De ijsbaan, uiteraard voorzien van een apart kindergedeelte voor de allerkleinsten, en de sfeervolle horecagelegenheden zijn zo veel mogelijk geopend in deze periode. Op het ijs zélf is bovendien doorlopend van alles te beleven. Bijvoorbeeld in de vorm van de ‘Glow in the Dark Disco Schaatsen’-avonden, diverse curlingtoernooien en een spectaculair kampioenschap ijsfietsen. Maar ook in de gezellige koek-en-zopie-ijstent is het voor iedereen goed toeven. Zo verzorgt de organisatie tijdens deze jubileumeditie een 80’s party, een fashion-on-ice modeshow, een silent disco-avond en een foute kersttruien party. Kortom, tijdens een bezoek aan het centrum van ons mooie dorp Valkenswaard mag een bezoek aan de ijsbaan niet ontbreken! Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Kijk dan op www.valkenswaardonice.nl voor het volledige programma. Geen zin om te schaatsen, kom dan een drankje pakken of een hapje eten in een van de horecazaken rondom de markt of de Statie. Het kan allemaal in Valkenswaard! Kijk voor het volledige programma op www.valkenswaardonice.nl

Powered by Blog Grabber