Van Oorschot brengt exclusieve schoenmode naar Weert

WEERT – Op vrijdag 8 maart openden de deuren van het tweede filiaal van Van Oorschot Schoenen te Weert.Van Oorschot brengt exclusieve schoenmode naar Weert

24-03-2019 14:26 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Op vrijdag 8 maart openden de deuren van het tweede filiaal van Van Oorschot Schoenen te Weert. Eigenaar Thijs Van Oorschot: “We zijn erg trots dat we, in het jaar dat Van Oorschot Schoenen zijn 100 jarig bestaan viert, onze tweede schoenenzaak mogen openen! Al sinds jaar en dag verrassen we onze klanten met exclusieve en eigentijdse collecties voor hem én haar en we zijn blij dat we dit nu ook met de klanten uit Weert en omstreken kunnen delen.” Loop zeker eens binnen in onze gloednieuwe winkel aan de Maasstraat in Weert. Niet enkel de collectie is de moeite waard maar ook het interieur zal u inspireren volgens Thijs van Oorschot want hij is op onderzoek uitgegaan in Italië om te kijken wat de nieuwe trends zijn op het gebied van schoenpresentaties.

Met Thijs Van Oorschot is dit familiebedrijf al aan zijn derde generatie toe. Al 100 jaar lang is de naam Van Oorschot verbonden aan kwalitatieve, modieuze schoenen en een vriendelijk, enthousiast team van vakmensen. “Naast ons filiaal in Helmond presenteren we nu ook met enige trots onze winkel in Weert. U zal drie van de vertrouwde enthousiaste gezichten weer terug vinden in de zaak. Bovendien staat dit jaar bol van de festiviteiten naar aanleiding van ons 100 jarig bestaan. Zo zullen we in beide winkels heel wat acties en activiteiten organiseren zoals gezellige modeshows!” De brede collectie heren- en damesschoenen zijn trendy en comfortabel. “We onderscheiden ons van anderen omdat we geen standaard collecties voeren,” legt Thijs uit. “We volgen alle trends op internationale beurzen. Bij ons vinden de klanten schoenen die exclusief zijn, maar ook als je op zoek bent naar een verrassend paar schoenen mag je onze deur niet overslaan. Daarnaast worden er om de 4 à 6 weken weer nieuwe producten verwacht zodat het aanbod in de winkel  frequent verfrist wordt.”

Zowel dames als heren zijn bij Van Oorschot Schoenen aan het juiste adres. “Voor de dames hebben we een ruim aanbod modieuze, kwalitatieve modellen, maar ook voor heren hebben we een uitgebreid assortiment gaande van een luxe, geklede schoen tot een moderne sneaker,” gaat Thijs verder. “Bovendien zorgen we in Weert voor een extra exclusief tintje want in de winkel aan de Maasstraat zijn exemplaren te vinden die we in geen enkele andere winkel aanbieden.”

Het aanbod wordt verder aangevuld met allerlei accessoires. Denk aan riemen, sjaals, oorbellen en leuke modegadgets. “Maar wat zeker een extra meerwaarde aan ons assortiment geeft zijn de trendy handtassen. Deze zijn perfect te combineren met de schoenen die we aanbieden, waardoor je dus met een nieuwe, modieuze fashion-look de winkel uit kan lopen.” Van Oorschot Schoenen voert diverse grote merken. Denk aan Magnanni, Santoni en Floris van Bommel voor de heren, en verrassende merken zoals Alberto Gozzi, Peter Kaiser en Pertini voor de dames. Verder biedt van Oorschot Schoenen naast Liu Jo en Michael Kors ook nog een tal van merken aan die het modebeeld bepalen. Loop zelf eens binnen, ontdek onze mooie collectie en ervaar zelf hoe plezierig winkelen het is bij Van Oorschot!”

Natuurlijk is niet enkel het aanbod van belang. “Dankzij onze vakbekwame, professionele medewerkers kan iedere klant hier rekenen op een passend advies. Zij zijn al jaren actief in het vak en weten als geen ander welke kwaliteiten een degelijke schoen moet bezitten. Bovendien zullen heel wat Weertenaren enkele bekende gezichten kunnen herkennen in de winkel, want enkele enthousiaste dames die voorheen werkten in de schoenenwinkel van Marion Snieders, waar nu dus Van Oorschot Schoenen gevestigd is, zijn ons team komen versterken!” Van Oorschot Schoenen is zoals reeds gezegd een familiebedrijf dat al 100 jaar stand houdt. “We hebben sinds kort het predikaat van Hofleverancier in ontvangst mogen nemen, iets waar we natuurlijk enorm fier op zijn.” Kom lekker shoppen bij Van Oorschot Schoenen en beleef zelf hun gevoel voor mode, kennis van zaken en jarenlange ervaring in de business. Iedere maandag om 13.00 uur start de verkoopweek. De rest van de week zijn zij op normale winkeltijden geopend. ook tijdens de koopzondagen en met de evenementen in de stad kan iedereen komen shoppen. Online kijken en  kopen kan ook: kijk dan zeker op de webshop via www.vanoorschotschoenen.nl. Daar is trouwens ook een directe link te vinden naar La Scala Damesmode, de kledingzaak van Van Oorschot, gelegen aan de Steenweg in Helmond.

Powered by Blog Grabber