Vandalisme bij Kempen Airport

Afgelopen week zijn op het luchthaventerrein van Kempen Airport vernielingen aangericht aan de naderingsverlichting. De schade is aanzienlijk. Sporenonderzoek heeft gelukkig een en ander opgeleverd. Tevens…Vandalisme bij Kempen Airport

16-04-2018 13:49 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week zijn op het luchthaventerrein van Kempen Airport vernielingen aangericht aan de naderingsverlichting. De schade is aanzienlijk. Sporenonderzoek heeft gelukkig een en ander opgeleverd. Tevens zijn er getuigenverklaringen. Het net rond de dader(s) sluit zich.

De directie geeft de dader(s) de mogelijkheid om zich te melden bij de luchthaven om de aanleiding van de vernieling te bespreken en tot een minnelijke schikking te komen.
Deze vrijwillige meldingstermijn geldt tot en met vrijdag 27 april 2018. Indien de dader zich voor die datum niet gemeld heeft, worden verdere (juridische) stappen ondernomen op basis van de huidig bekende feiten en onderzoeksresultaten.

Powered by Blog Grabber