Vastgoed Fransen & Co, ook uw partner als syndicus en rentmeester

Wie beroep doet op Vastgoed Fransen & Co kan rekenen op een team van mensen met een passie voor vastgoed, ieder op zijn manier. Bij Vastgoed Fransen wordt alles onder één dak aangeboden. Bovendien heeft…Vastgoed Fransen & Co, ook uw partner als syndicus en rentmeester

10-02-2019 17:42 – Ingezonden door Redactie

Wie beroep doet op Vastgoed Fransen & Co kan rekenen op een team van mensen met een passie voor vastgoed, ieder op zijn manier. Bij Vastgoed Fransen wordt alles onder één dak aangeboden. Bovendien heeft dit kantoor zijn betrouwbaarheid doorheen de jaren zeker bewezen en hebben klanten al meerdere malen hun vertrouwen in hen gesteld. Bovendien kan het team van Vastgoed Fransen ook instaan als syndicus en rentmeester van uw pand.

Wat is een rentmeester?
Vastgoed Fransen is een van de weinige vastgoedkantoren die het rentmeesterschap nog aanbiedt aan klanten. Klanten die kiezen voor het rentmeesterschap kunnen er zeker van zijn dat het toevertrouwde vastgoed volledig wordt opgevolgd in de verhuur! Zo hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken en zorgt het team van Vastgoed Fransen & Co er voor dat zaken zoals de inning van de maandelijkse huurgelden, de indexering van de huurprijzen, het contact tussen eigenaar en huurder én juridische zaken in goede banen worden geleid. Hierdoor bespaart u als klant niet enkel tijd, maar misschien ook wel veel miseriezorgen. Bovendien wordt u administratief ontlast en worden problemen en klachten voor u opgelost. Een van de aanspreekpunten binnen Vastgoed Fransen & Co is John Tielemans. Hij begeleidt u als rentmeester graag van A tot Z zodat u in alle rust van uw vastgoed kan genieten.

En wat is een syndicus?
Een syndicus is eveneens bezig met het beheer van uw vastgoed, maar richt zich meer op de gemeenschappelijke delen van bijvoorbeeld een appartementsgebouw. Hij is het aanspreekpunt tussen alle mede-eigenaars en de eigenaar van het gebouw. Een van zijn taken is onder andere het organiseren van algemene vergaderingen waarbij de betrokken partijen hun ideeën, meningen en eventueel problemen bekend kunnen maken. Hij inventariseert alles en zoekt de beste oplossingen. Ook beheert hij algemene zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld het appartementsgebouw. Een syndicus is een ideale partner voor investeerders of eigenaars die geen tijd hebben om dit contact met huurders te onderhouden of die ontzorgt willen worden als het gaat over de verhuur van hun pand. Zaakvoerder Jimmy Colaers neemt samen met medewerker Jelle Mispoulier de taken van syndicus voor zijn rekening. Ondertussen hebben al veel projectontwikkelaars en eigenaars Vastgoed Fransen ingeschakeld als syndicus voor hun eigendom.

Het team van Vastgoed Fransen staat uiteraard ook voor u klaar voor de verkoop of verhuur van residentieel & bedrijfsvastgoed, de overname van handelszaken en de opmaak van EPC. Ook als u op zoek bent naar een beëdigd schatter, bent u bij Vastgoed Fransen & Co aan het juiste adres.

Onze meerwaarden en werkwijze
• een correcte prijszetting waardoor het beste resultaat wordt bereikt op een zo kort mogelijke tijd?
• het opmaken van een volledig koopdossier met alle nodige documenten zoals kadastrale legger, bodemattest en inlichtingenformulier zodat u bij de notaris niet voor verrassingen komt te staan.?
• begeleide bezoeken aan uw onroerend goed met eventuele kandidaten en het achteraf screenen van deze kandidaten.?
• onze jarenlange ervaring gekoppeld aan voortdurende vorming en bijscholing heeft tot gevolg dat wij zeer professioneel te werk gaan en dat onze documenten meegaan met de tijd waardoor er aanzienlijk minder kans is op juridische problemen.?
• professionele en doelgerichte publiciteit van uw onroerend goed?
• snelle opvolging van het dossier?
• een uitgebreide service waardoor u een zorgeloze vastgoedtransactie tegemoet gaat?
• duidelijke afspraken op voorhand waardoor er later geen discussiepunten ontstaan?
• in alle vergoedingen zijn kosten en lasten inbegrepen?
• no cure – no pay of met andere woorden geen verkoop / verhuur / overdracht handelszaak = geen kosten?
Groot aanbod
Vastgoed Fransen beschikt over een uitgebreide portefeuilles waardoor iedere klant (zijnde jong gezinnen, ondernemers, projectontwikkelaars, oudere echtparen,…) er aan het juiste adres zijn. Dankzij de goede communicatie binnen het team, de betrouwbaarheid die het kantoor doorheen de jaren heeft opgebouwd en de gerealiseerde projecten in het verleden bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking! Het team van Vastgoed Fransen zet steeds alles op alles om een project tot een goed einde te brengen.

Enkele gerealiseerde projecten zijn:
• Residentie ‘De Nieuwe Schans’: een gloednieuw woonproject in Sint Huibrechts Lille waarvan alle woonunits in een erg korte tijdspanne werden verkocht of verhuurd. ?
• Residentie ‘Dommelpark’: 18 luxe appartementen met een tuin of terras, private parkings en bergingen. Ook dit project werd snel tot een succesvol einde gebracht, dankzij de snelle verkoop van de units.

Projecten in opbouw:
• Project ‘De Koel’: dit modern en energiezuinig bouwproject, met 20 appartementen, is gelegen langs de Leopoldlaan in Pelt. Ondergronds zijn er 42 parkeerplaatsen en 20 bergingen voorzien die rechtstreeks bereikbaar zijn met de lift. Op gelijkvloers bevinden zich kantoren.Op de eerste, tweede en derde verdieping bevinden zich de 20 appartementen. Allemaal hebben ze zicht op de binnentuin die zuidelijk georiënteerd is. Het pand zelf is momenteel nog in opbouw maar de verkoop van de appartementen verloopt erg goed. ?
• Project Herentpoort: een prachtig nieuwbouwproject met 11 luxe-appartementen. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een tuin en zonneterras. De appartementen op het eerste en tweede verdiep zijn dan weer voorzien van ruime terrassen. De keuken, badkamer, vloeren en deuren kunnen volledig vrij gekozen worden naar eigen smaak en wens, binnen het voorziene budget. Snelle beslissers hebben ook inspraak in de indeling van het appartement. Ieder appartement heeft ook een private autostaanplaats en een berging.?

Het bevestigt dat Vastgoed Fransen een erg veelzijdig kantoor is, dat veel te bieden heeft voor zijn klanten. Maak snel een afspraak en ontdek wat Vastgoed Fransen & Co voor u kan betekenen! Bovendien draagt dit kantoor het motto: geen verkoop / verhuur / overdracht handelszaak = geen kosten hoog in het vaandel!

Wie is wie?
Hubert Fransen
Hubert Fransen opende in 2013 samen met Jimmy Colaers het eerste kantoor in Neerpelt. Als zaakvoerder volgt hij alle projecten op en zorgt hij er samen met het team voor dat alles correct verloopt.

Jimmy Colaers
Jimmy Colaers is eveneens eigenaar van Vastgoed Fransen. Hij is het aanspreekpunt voor vele zaken en is gespecialiseerd als vastgoedmakelaar, aanspreekpunt voor de verkoop, neemt de taak van sSyndicus voor zijn rekening en is een beëdigd schatter.

John Tielemans
John is als vastgoedadviseur de ideale persoon om u te helpen bij de verkoop of verhuur van uw eigendom. Daarnaast beheert hij de taken van rentmeester en leidt hij de contacten tussen de twee partijen in goede banen.

Jelle Mispoulier
Jelle is eveneens een onmisbare kracht binnen het team van Vastgoed Fransen. Samen met Jimmy treedt hij onder andere op als Syndicus.

Kristof Winters
Als vastgoedmakelaar is ook Kristof een betrouwbare partner als het gaat over de verkoop of verhuur van uw eigendommen.

Ester Van Samang
Uw eerste aanspreekpunt binnen het kantoor is Ester. Als secretaresse
zorgt zij ervoor dat u bij de juiste persoon voor de opdracht terecht komt. Uiteraard regelt zij ook achter de schermen heel wat zaken zoals de administratieve aspecten van een verhuur of verkoop.

Powered by Blog Grabber