Veldloop Lanaken

In het Verre Lanaken waren 43 atleten van SACN aanwezig! En dat dan nog wel vlak na nieuwjaar. Meerdere SACN’ers moesten daarna nog naar een nieuwjaarsborrel! Maar we waren er nog wel en de prestaties…Veldloop Lanaken

20-01-2019 11:54 – Ingezonden door Redactie

In het Verre Lanaken waren 43 atleten van SACN aanwezig! En dat dan nog wel vlak na nieuwjaar. Meerdere SACN’ers moesten daarna nog naar een nieuwjaarsborrel! Maar we waren er nog wel en de prestaties knalden er dan ook op los voor SACN. Er was twee keer een dubbel podium voor de club! Lieve Palmans werd 1e en Frieda Hendrikx werd 2e. Daarnaast werden Suzy Tijskens 2e en Liesbeth Tessens behaalde een derde plaats.
De andere podiumplaatsen werden behaald door Benjamin Toon Weltens (goud)
miniem Indy Lagarde (zilver) en scholier K-D Kooij (brons) Over een geslaagd begin gesproken!

Akkefietjes: Jan Sleurs liet na 100m (daar ging hij zijn schoen terug aandoen) de anderen 300m voorsprong nemen. Kwestie van de anderen ook eens een kans te gunnen op een goede uitslag. Frieda is dan toch een spurtster. Voor het eerst klopte ze de veel-winnaar in haar categorie. Eindelijk nog eens leem op de veldloop. Iedereen heeft ervan genoten !
Omdat we op de meeste veldlopen toch met gemiddeld 40 atleten aanwezig zijn staan we natuurlijk ook goed geklasseerd in het Limburgs Cross criterium. Prijken op dit moment op de eerste plaatsen voor SACN: Mien Vliegen benj; Toon Weltens benj; Suzy Tijskens mas; Lieve Palmans mas en Frieda Hendrikx mas.

Powered by Blog Grabber