Verdien een centje bij… word HAC-bezorger

De lente is begonnen! Niets zo fijn als buiten zijn! En als je dan ook meteen een centje bij kan verdienen, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Misschien is een bijbaantje als bezorger van HAC Weekblad…Verdien een centje bij… word HAC-bezorger

29-03-2019 12:22 – Ingezonden door Redactie

De lente is begonnen! Niets zo fijn als buiten zijn! En als je dan ook meteen een centje bij kan verdienen, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Misschien is een bijbaantje als bezorger van HAC Weekblad wel iets voor jou. Niet enkel bieden we een mooie vergoeding aan, ook voorzien we je van een fietstas waardoor je gemakkelijk je ronde in jouw buurt kan afwerken. En als extraatje: jij zorgt ervoor dat de mensen iedere week hun favoriete krant, boordevol nieuws uit de regio, ontvangen! Een sportieve, leuke en erg zinvolle job dus. Momenteel hebben we nog wijken vrij in Budel-Schoot, Maarheeze en Soerendonk. Donderdagochtend ontvang je de krant en eventueel de folders, netjes aan jouw deur en vandaar kan je starten met het rondbrengen. Wanneer je dit doet mag je zelf beslissen, als de kranten maar uiterlijk vrijdag in alle brievenbussen liggen. Is deze bijbaan iets voor jou? Meld je dan aan via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201. Wij geven je graag de nodige informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het HAC-team!

Powered by Blog Grabber