Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

Maandag 17 december om 20.00 uur vergadert het Buurtplatform Dorplein Uniek weer in de Schakel. Na de roerige vergadering in november, hopen we dat deze vergadering rustiger verloopt. Dat wil niet zeggen dat het saai wordt! Een van de thema’s is namelijk: hoe gaan we de waterhuishouding aanpakken? Nu…Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

16-12-2018 15:38 – Ingezonden door Redactie

Maandag 17 december om 20.00 uur vergadert het Buurtplatform Dorplein Uniek weer in de Schakel. Na de roerige vergadering in november, hopen we dat deze vergadering rustiger verloopt. Dat wil niet zeggen dat het saai wordt! Een van de thema’s is namelijk: hoe gaan we de waterhuishouding aanpakken? Nu het klimaat verandert, zullen we ook in Dorplein (al zou je dat na de afgelopen zomer niet verwachten) rekening moeten houden met hevige regenbuien. Hoe zorgen we dat ons dorp niet onderloopt? Hierover komt Raymond Lochtman namens de gemeente Cranendonck met de aanwezigen praten. Ook nu zijn alle inwoners van Dorplein uiteraard weer van harte zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Uiteraard komen ook andere belangrijke thema’s aan de orde: is er nieuws over Metalot/Dic? Hoe zit het met de haven en het Heilig Hart park? Kortom, het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden. Heeft U zelf andere onderwerpen die U wilt aandragen? Mail ons dan even: secretaris@Dorpleinuniek.nl of kijk eens op onze internetpagina: www.dorpleinuniek.nl

Powered by Blog Grabber