Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

Maandag 19 november om 20.00 uur komt het Buurtplatform Dorplein Uniek weer samen in de Schakel. Gast deze keer is wethouder Marcel Lemmen. In zijn portefeuille zitten diverse onderwerpen die direct betrekking hebben op de leefbaarheid in onze kern zoals: Maatschappij en Zorg, Werk en Inkomen, WMO, Sport,…Vergadering Buurtplatform Dorplein Uniek

18-11-2018 19:49 – Ingezonden door Redactie

Maandag 19 november om 20.00 uur komt het Buurtplatform Dorplein Uniek weer samen in de Schakel. Gast deze keer is wethouder Marcel Lemmen. In zijn portefeuille zitten diverse onderwerpen die direct betrekking hebben op de leefbaarheid in onze kern zoals:
Maatschappij en Zorg, Werk en Inkomen, WMO, Sport, Jeugd, Onderwijs, Gemeenschapshuizen (denk aan de Schakel!!!), Statushouders, Subsidies en Evenementen (incl. markten en kermissen). Kortom, reden genoeg om Marcel eens aan de tand te voelen deze avond.  Vandaar dat alle inwoners van Dorplein ook nu weer van harte zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst.
We beginnen om 20.00 uur. De koffie/thee staan klaar. Heeft U zelf andere onderwerpen die U wilt aandragen? Mail ons dan even: secretaris@Dorpleinuniek.nl of kijk eens op onze internetpagina: www.dorpleinuniek.nl

Powered by Blog Grabber