Vergadering Dorpsraad Maarheeze

De Dorpsraad Maarheeze vergadert maandag 14 januari vanaf 19.30 uur in De Smeltkroes, Kijkakkers 1, Maarheeze. In deze eerste vergadering van de Dorpsraad Maarheeze in 2019 zal aandacht besteed worden aan de vergunningsaanvraag van Refresco en de zienswijze van de dorpsraad.Vergadering Dorpsraad Maarheeze

13-01-2019 08:59 – Ingezonden door Redactie

De Dorpsraad Maarheeze vergadert maandag 14 januari vanaf 19.30 uur in De Smeltkroes, Kijkakkers 1, Maarheeze. In deze eerste vergadering van de Dorpsraad Maarheeze in 2019 zal aandacht besteed worden aan de vergunningsaanvraag van Refresco en de zienswijze van de dorpsraad. Voorts zal de toestand van het buitengebied aan de hand van een presentie besproken worden. Naast deze onderwerpen zullen ook de verslagen van de werkgroepen  openbare ruimte, sociaal welzijn en communicatie, milieu en leefomgeving, en verkeer aan bod komen. Info over de dorpsraad is te vinden op maarheeze.nu, onder de button ‘voor elkaar’. De vergaderingen van de dorpsraad zijn niet alleen openbaar, je bent er ook van harte welkom!

Powered by Blog Grabber