Vergadering stichting Dorpsraad Zurrik

Deze laatste vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik in 2018 kijken we terug op zaken die we hebben aangepakt en we blikken vooruit naar onderwerpen waar we in 2019 aandacht aan zullen gaan besteden.Vergadering stichting Dorpsraad Zurrik

18-12-2018 09:01 – Ingezonden door Redactie

Deze laatste vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik in 2018 kijken we terug op zaken die we hebben aangepakt en we blikken vooruit naar onderwerpen waar we in 2019 aandacht aan zullen gaan besteden. Daarbij vragen we alle inwoners die zich hebben aangemeld als betrokkene bij een werkgroep om daarvoor digitaal of persoonlijk bij het overleg input aan te leveren.  We gebruiken het overleg zeker ook om iedereen ontzettend te bedanken die het afgelopen jubileumjaar op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan onze activiteiten. Traditiegetrouw sluiten we ook dit laatste overleg van 2018 af met iets lekkers. Als je hierover en onderstaande onderwerpen meer wilt weten en/of mee wilt praten dan ben je van harte welkom bij de vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik op woensdag 19 december tussen 19.30 en uiterlijk 22.00 uur in gemeenschapshuis Den Donck aan de van Schaiklaan 1 te Soerendonk. Alle inwoners van Zurrik zijn van harte uitgenodigd.  Want: Zurrik: “dá make we same !” Kijk voor nadere informatie ook op de website van stichting Dorpsraad Zurrik: www.dorpsraadzurrik.nl

Powered by Blog Grabber