Verkeersmaatregelen Cranendoncks Verbroederingsbal

De zesde editie van het Cranendoncks Verbroederingsbal wordt zaterdag gehouden op een nieuwe locatie aan de Maarheezerweg in Budel.Verkeersmaatregelen Cranendoncks Verbroederingsbal

23-11-2018 14:17 – Ingezonden door Redactie

De zesde editie van het Cranendoncks Verbroederingsbal wordt zaterdag gehouden op een nieuwe locatie aan de Maarheezerweg in Budel.

Met honderden carnavalsvierders uit de wijde omgeving is het Verbroederingsbal een flinke logistieke operatie. Zo rijden er die avond alleen al bijna dertig pendelbussen door de regio. Om het verkeer in goede banen te leiden wordt er een aantal verkeersmaatregelen genomen. In verband met het Verbroederingsbal geldt op zaterdag 24 november van 18.30 tot 02.00 uur een wegafsluiting voor gemotoriseerd verkeer van het gedeelte van de Maarheezerweg vanaf de Keunenhoek in Budel tot de Blake Beemd in Soerendonk. Ook de toegangswegen naar de Maarheezerweg worden afgesloten. Vanaf Soerendonk is eenrichtingsverkeer ingesteld. De maximumsnelheid is 30 kilometer per uur. Automobilisten worden vanuit de richting Soerendonk naar de parkeerplaatsen geleid. Het verkeer vanuit Budel wordt omgeleid via de Nieuwendijk en Ruilverkavelingsweg. In verband met de werkzaamheden aan de Grensweg en Gravenkasteel wordt het verkeer ontraden om via Gastel te rijden. Verder heeft de organisatie veertien gecertificeerde verkeersregelaars in de arm genomen.

Op de feestlocaties aan de Maarheezerweg en de Burgskensstraat in Budel zijn er zaterdag optredens van De Alpenzusjes, Het Feestteam, PartyFrieX, Bonte Carlo en DJ Hardy. Het Cranendoncks Verbroederingsbal start om 19.00 uur. De entree is gratis. Meer info: www.verbroederingsbal.nl

Powered by Blog Grabber