Verliespartij FC Cranendonck in thuiswedstrijd tegen Lierop

CRANENDONCK – In een gelijkopgaande wedstrijd moet FC Cranendonck zijn meerdere erkennen in Lierop.Verliespartij FC Cranendonck in thuiswedstrijd tegen Lierop

30-03-2019 10:22 – Ingezonden door Redactie

CRANENDONCK – In een gelijkopgaande wedstrijd moet FC Cranendonck zijn meerdere erkennen in Lierop. Na een 0-1 ruststand komt de uiteindelijke 0-2 eindstand al na 46 minuten op het scorebord. In een aantrekkelijke wedstrijd zagen we twee gelijkwaardige teams waarbij Lierop uiteindelijk de overwinning mee naar huis kon nemen. Lierop was in de afronding van de weinige kansen het meest schotvaardig. Na 12 minuten kwam Lierop op een 0-1 voorsprong. De Lierop spits kon in het strafschopgebied vrij aannemen en wegdraaien, waarna een lage schuiver kansloos voor doelman Tom van Happen net langs de paal in het doel rolde. FC Cranendonck kreeg voor de rust ook wel enkele kleine kansen, maar besluiteloosheid was debet aan het missen hiervan. Zodoende kon er met een 0-1 tussenstand gerust worden. Meteen na rust werd de eindscore al bepaald. Een onschuldig ogende voorzet aan Lierop zijde werd compleet gemist door een FC Cranendonck verdediger, waarna een Lierop speler pardoes alleen voor doelman Tom van Happen kon opduiken. Tom probeerde er nog alles aan te doen om een doelpunt te voorkomen, maar had daarbij een overtreding nodig. De goed leidende scheidsrechter Bart de Bruin uit Odilienpeel kon niet anders dan voor deze overtreding een penalty ttoekennen aan Lierop. Deze werd zonder pardon goed ingeschoten en de 0-2 stand kon op het scorebord genoteerd worden. Hierna ontspon er zich een mooi voetbalgevecht. FC Cranendonck probeerde de aansluitingstreffer te maken en Lierop kon enkele keren gevaarlijk worden met snelle tegenaanvallen. Uiteindelijk vielen er geen doelpunten meer en bleek de 0-2 tussenstand uiteindelijk ook de eindstand te worden.

Powered by Blog Grabber