Verrassend assortiment woonaccessoires, meubels, mode en interieuradvies bij Abbey Lane

Op zoek naar een sfeervolle inrichting of nog een nieuwe hippe outfit nodig? Grote kans van slagen in de mooie grote winkel van Abbey Lane in het centrum van Valkenswaard.Verrassend assortiment woonaccessoires, meubels, mode en interieuradvies bij Abbey Lane

16-12-2018 15:24 – Ingezonden door Redactie

Op zoek naar een sfeervolle inrichting of nog een nieuwe hippe outfit nodig? Grote kans van slagen in de mooie grote winkel van Abbey Lane in het centrum van Valkenswaard.

De winkel straalt een opvallend warme sfeer uit. De meubels en accessoires inspireren bezoekers om van een huis een gezellig ‘thuis’ te maken.  Met een grote collectie aan tafels, banken, dressoirs, vloerkleden, verlichting, gordijnen, jaloezieën, behang, krijtverf, wanddecoratie, kussens, vazen, mooie kunstbloemen en planten en nog veel meer is er een ruime keuze. Merken die gevoerd worden zijn o.a. Zuiver, Dutchbone, Lifestyle, HK Living, Riverdale, Moods, Rader, PTMD en Zusss.  

In de winkel kom je ogen tekort voor alle leuk gepresenteerde hebbedingetjes, welke ook leuk zijn om te geven! Denk aan bad- en doucheproducten, originele koffiemokken en servies, geurkaarsen en geurlampen, potjes en vazen, wanddecoratie, sleutelhangers, sieraden en nog veel meer! Vanaf een paar Euro zijn er al bijzonder leuke cadeautjes verkrijgbaar. In de decembermaand worden veel kerstcadeaus en relatiegeschenken verkocht. Cadeautjes worden het hele jaar door met liefde en aandacht erg leuk ingepakt.

“Abbey Lane is een winkel waar je heerlijk inspiratie op kan doen,” vertelt Eva Van den Honert, eigenaresse en styliste van Abbey Lane. “We nodigen iedereen graag uit om  vrijblijvend een kijkje te komen nemen.” De winkel is verrassend ruim met een oppervlakte van maar liefst 300 m2! Abbey Lane onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor de klant. Goed luisteren naar de wensen van de klant en het persoonlijk advies hierop afstemmen, vindt Eva belangrijk. “Of de klant nu op zoek is naar een geheel nieuwe inrichting of een bijpassende sjaal voor een jurk, met liefde en plezier geven wij advies. En wil de klant alleen maar rondsnuffelen, mag dat uiteraard ook.”, zegt Eva.
Elke week wordt het assortiment aangevuld met nieuwe leuke items voor elk budget. Regelmatig wordt de winkel opnieuw “gestyled”. Zodoende blijven bezoekers van de winkel geïnspireerd.  

Verhuizing of verbouwing is vaak aanleiding voor een nieuwe inrichting van het huis. De laatste jaren groeit de vraag bij Abbey Lane om mee te denken over de inrichting. Dat kan gaan over een bijpassend vloerkleed, de kleur verf op de muur, de inrichting van een kamer
– met of zonder behoud van eigen interieur – of een complete inrichting van een huis. Styliste Eva kan een stylingadvies inplannen vanaf 69 Euro op locatie. Dit advies kan in overleg worden uitgebreid. Tegenwoordig weten ook bedrijven Abbey Lane te vinden voor het (her)inrichten van hun kantoor.

Sinds twee jaar is er mode toegevoegd aan het assortiment. Naast kleding, worden er ook tassen, sjaals, sokken, horloges en sieraden verkocht. In het voorjaar komt hier zelfs een kleine collectie schoenen bij. Bij de inkoop let Eva erop dat de kleding niet op elke hoek van de straat te koop is. Er moet voor ieder wat wils zijn van een prima kwaliteit en voor een redelijke prijs. Franse merken als Grace & Mila, Andy & Lucy, FRNCH scoren in de winkel goed op hun originaliteit en prijs. By Bar heeft mooie basics van topkwaliteit. Van POM Amsterdam hangt een ruime collectie sjaals en jurkjes in bijzondere dessins te pronken in de winkel. Naast de home-accessoires van Zusss hangen van dit oer-Hollandse merk ook de bekende basic jurkjes en vesten voor een mooie prijs.

Abbey Lane is sinds 3 jaar gevestigd in het centrum van Valkenswaard en heeft onlangs haar 10 jarig bestaan gevierd. Door de jaren heen heeft Eva en haar team al veel huizen mogen inrichten en veel dames mogen aankleden. Op de webshop www.abbeylane.nlkun je thuis achter de laptop al inspiratie opdoen. Een bezoek aan deze winkel is gewoonweg een beleving. Vergeet de kortingsbon op deze pagina niet voor extra voordeel! Voor acties en nieuwtjes en nog meer inspiratie, is het volgen van Abbey Lane op Facebook en Instagram aan te raden. De winkel is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.  Elke laatste zondag van de maand is er in het centrum van Valkenswaard koopzondag, dus ook bij Abbey Lane koopzondag. De winkel is gevestigd nabij de Markt, Eindhovenseweg 11 te Valkenswaard.

Powered by Blog Grabber