Verrassing voor de Prinselijke familie in de Dwarsstraat!

Op zaterdag 9 februari werd de Prinselijke familie uit Toeterland verrast na terugkomst van het bezoek aan enkele bouwschuren. Alle buurtgenoten van de Dwarsstraat (de straat waar onze hoogheden wonen)…Verrassing voor de Prinselijke familie in de Dwarsstraat!

16-02-2019 11:37 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 9 februari werd de Prinselijke familie uit Toeterland verrast na terugkomst van het bezoek aan enkele bouwschuren. Alle buurtgenoten van de Dwarsstraat (de straat waar onze hoogheden wonen) waren al enkele weken stiekem aan de slag gegaan om van hun straat een Prinselijke straat te maken. Rond 16.30 uur arriveerden Prins Jos III en Prinses Driena en hun adjudanten geblinddoekt voor hun huis. Daar stond de gehele buurt klaar om ze feestelijk te onthalen. De prachtig versierde straat met vlaggen (Dwarsstraat = Samen één!) vormde het decor voor een heus straatfeest, want dat kunnen ze in de Dwarsstraat, een feestje bouwen! Een fantastische gebaar richting de hoogheden waar we de komende weken nog van kunnen genieten!  Dank je wel aan iedereen die Toeterland alweer een beetje mooier heeft gemaakt!

Powered by Blog Grabber