Verwendagen voor Suriname

De Verwendagen voor Suriname worden dit jaar al voor de 4de keer georganiseerd en gaan dit jaar door op zaterdag 21 en zondag 22 april. Dirk en Noëlla Cassiers zijn zopas 3 weken naar Suriname geweest…Verwendagen voor Suriname

20-04-2018 09:34 – Ingezonden door Redactie

De Verwendagen voor Suriname worden dit jaar al voor de 4de keer georganiseerd en gaan dit jaar door op zaterdag 21 en zondag 22 april. Dirk en Noëlla Cassiers zijn zopas 3 weken naar Suriname geweest en hebben weer veel nieuwe verhalen en foto’s. Ze hebben vele mooie dingen gezien, maar ook dat ze nog enkele jaren werk voor de boeg hebben. Dus ze hebben jouw hulp nodig. Ga naar www.saamaka-woosu.be en reserveer een verwen-uurtje. Doe jezelf een cadeautje of geef een cadeau aan jou vrienden of familie. Of spring dat weekend even gewoon binnen en kom genieten van een tasje koffie met koek . Het team gaat alvast zijn uiterste best doen om jou te verwennen. En op donderdag 19 april om 20.00 uur is er een heerlijke ligconcert met hemelse klanken. Slechts 10 Euro inkom! Volg zeker onze FB-pagina voor de laatste update en voor alle info.

Powered by Blog Grabber