Vespa Club Neerpelt

NEERPELT – De winterstop zit er eindelijk op! Hoogste tijd om onze Vespa weer eens van onder het stof te halen en het lak -en chroomwerk op te blinken.Vespa Club Neerpelt

27-03-2019 15:20 – Ingezonden door Redactie

NEERPELT – De winterstop zit er eindelijk op! Hoogste tijd om onze Vespa weer eens van onder het stof te halen en het lak -en chroomwerk op te blinken. Heb jij ook zin in een gezellig dagtochtje met je eigen Vespa? Kom dan op zondag 24 maart naar Café ’t Vredegerecht want dan rijdt Vespa Club Neerpelt haar eerste officiële rit in 2019. Alle Vespisti zijn welkom vanaf 10.30 uur in Café ’t Vredegerecht, Kerkstraat 6 te Neerpelt Mocht het weer echt te slecht zijn dan stellen we deze rit uit. Meer info over Vespa Club Neerpelt:  www.vespaclubneerpelt.be

Powered by Blog Grabber