Vierde ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

De vierde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 10 februari 2019 in Theater de Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10b in Weert. Te gast zijn de muziekliefhebbers: Arie Schepens (56, Budel),…Vierde ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

16-02-2019 11:16 – Ingezonden door Redactie

De vierde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 10 februari 2019 in Theater de Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10b in Weert. Te gast zijn de muziekliefhebbers: Arie Schepens (56, Budel), Marcel Tinnemans (50, Nederweert), Bert Vossen (64; Nederweert), Hans Corstjens (55, Weert) en Ger Rijkers (66, Middelburg).

De onlangs overleden, Rock Smits (70; Budel/Eindhoven), heeft zijn gehele rock&roll en rock/pop vinylcollectie aangeboden aan Vinyl Luister Spot. De opbrengst gaat op speciaal verzoek van Rock Smits naar de ‘Chipala’ school in Malawi, het jubileumproject van de Philips van Horne. De verkoop van de ‘Smits- collectie’ start ná afloop van het programma o.l.v. Harrold Verheijen en Jos de Graaff. De eerste verkoopsessie in januari bracht meer dan € 500,- op! De presentatie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ is in handen van Jos de Graaff en Jan Leenders. Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Het programma start om 14.00 uur.  Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit en start de verkoop van vinyl.
De toegang is gratis! De laatste bijeenkomst is op zondag 10 februari 2019.

Over Vinyl-Luister-Spot
Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl en vintage apparatuur.  In ‘Vinyl –luister- Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’. Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres (rock en roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.
Interesse? Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende editie(s) kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: josdegraaff@hotmail.com
Zie ook Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot

Powered by Blog Grabber