Vierde zege op rij voor sv Budel

sv Budel heeft op bezoek bij degradatiekandidaat Spoordonkse Boys met het meest minimale verschil gewonnen De 0-1 zege kwam tot stand door een treffer van Luc Nouwen die na een half uur doel trof op aangeven van Jordy van Zon De overwinning in Oirschot was de vierde overwinning op een rij en daarmee…Vierde zege op rij voor sv Budel

14-12-2018 11:47 – Ingezonden door Redactie

sv Budel heeft op bezoek bij degradatiekandidaat Spoordonkse Boys met het meest minimale verschil gewonnen De 0-1 zege kwam tot stand door een treffer van Luc Nouwen die na een half uur doel trof op aangeven van Jordy van Zon De overwinning in Oirschot was de vierde overwinning op een rij en daarmee staat sv Budel bovenaan in de 2e periode in de 3e klasse D

Trainer Walter van Ommeren zag verdediger Roy Claassen in de warming-up geblesseerd afhaken en ook Jeroen Bogers zat met een lichte blessure op de bank Daarom was het weer puzzelen in de achterhoede en werden Jelle Martens en Steef Vasen naar de laatste linie van sv Budel gehaald Voorin was er daardoor weer een plekje vrij voor Dennis Verstraeten

sv Budel mocht ondanks de regenval aantreden op een goed bespeelbaar veld bij de Spoordonkse Boys Met enkele goede resultaten in de laatste weken mocht sv Budel de tegenstander deze middag niet onderschatten Vroeg in de wedstrijd had sv Budel al op voorsprong kunnen komen na een foutje achterin, maar de Spoordonkse doelman redde knap Na een half uur spelen kwam sv Budel alsnog op voorsprong Op aangeven van Jordy van Zon wist Luc Nouwen raak te schieten: 0-1 Voor de jonge topscorer was het alweer zijn zesde treffer van het seizoen, ondanks dat hij enkele wedstrijden heeft gemist vanwege een blessure

Na rust had sv Budel de voorsprong meteen kunnen verdubbelen, maar verzuimde dit Daarna was ook Spoordonkse Boys enkele keren gevaarlijk, maar hield Dennis van Gils zijn doel schoon sv Budel kreeg ook enkele kansen in de tweede helft, maar de voorsprong bleef minimaal Naar mate de wedstrijd vorderde, kreeg Spoordonkse Boys de betere kansen, maar echt grote kansen wist de thuisploeg niet te creëren en zo werd de mooie score van 12 punten uit 4 wedstrijden behaald

Volgende week zondag speelt sv Budel de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft Op het eigen sportpark is Unitas ’59 de tegenstander Net als sv Budel heeft de Eindhovense tegenstander 19 punten gehaald, alleen heeft Unitas’59 door een afgelasting één wedstrijd minder gespeeld De wedstrijd start vanwege de invallende duisternis om 14.15 uur

Powered by Blog Grabber