Vijfde editie winterse vrijmarkt

Centrummanagement Weert & BIZ Ondernemers presenteren koopzondag 30 december de vijfde editie van Marktrecht voor elke Weertenaar, de gezelligste vrijmarkt in de open lucht. Vanaf deze week is aanmelden…Vijfde editie winterse vrijmarkt

19-12-2018 10:00 – Ingezonden door Redactie

Centrummanagement Weert & BIZ Ondernemers presenteren koopzondag 30 december de vijfde editie van Marktrecht voor elke Weertenaar, de gezelligste vrijmarkt in de open lucht. Vanaf deze week is aanmelden voor deelname aan de markt mogelijk via de website van Winters Weert.

Het slotevenement van jubileumjaar 2014, het jaar waarin Weert 600 jaar stadsrechten vierde, wordt wegens succes wederom herhaald! In 2018 vindt krijgt iedere Weertenaar marktrecht op zondag 30 december. Tijdens deze feestelijke dag is de Weerter binnenstad het podium waar alle Weertenaren hun koopwaar verkopen of hun talenten showen. De markt duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Themamarkten
Net als de voorgaande edities wordt de vrijmarkt verdeeld over een aantal thema’s. Op de Streekmarkt worden lokale snuisterijen en zelfgemaakte lekkernijen aangeboden. De Kids- en Kledingmarkt staat in het teken van speelgoed, sport en kleding. Op de Kunst- & Brocantemarkt vind je de meest verrassende authentieke producten en geniet je van o.a. muziek, boeken en kunst.

Aanmelden marktkraam
De organisatie stelt marktkramen ter beschikking tegen een bijdrage van €7,50 per stuk. Voor goede doelen worden kramen gratis beschikbaar gesteld. Voorwaarde is dat deelnemers in Weert of directe omgeving wonen en van tevoren aanmelden. Centrummanagement heeft 100 kramen gereserveerd, dus snel aanmelden is noodzakelijk om zeker te zijn van een plekje. Reserveren van een kraam kan op www.wintersweert.nl/marktrecht.

Winters Weert
Marktrecht voor elke Weertenaar is onderdeel van Winters Weert in de binnenstad. Winters Weert staat voor gezelligheid, vermaak en heerlijk shoppen in de karakteristieke binnenstad van Weert. De historische binnenstad van Weert vormt een slinger van licht met sfeervol verlichte straten en pleinen. De prachtig gedecoreerde etalages van de vele gezellige winkels nodigen uit tot eindeloos shoppen.

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.wintersweert.nl.

Powered by Blog Grabber