Visser Bouwstoffen Weert: hét adres voor bouw en tuindecoratie

Visser Bouwstoffen is al ruim 75 jaar een begrip in Weert en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor het afhalen of bezorgen van zand, grind, siergrind, cement en verschillende…Visser Bouwstoffen Weert: hét adres voor bouw en tuindecoratie

01-05-2018 12:50 – Ingezonden door Redactie

Visser Bouwstoffen is al ruim 75 jaar een begrip in Weert en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor het afhalen of bezorgen van zand, grind, siergrind, cement en verschillende soorten species en beton uit de eigen betoncentrale. Elke hoeveelheid kan geleverd worden, losgestort of in big bag. Visser Bouwstoffen is gelegen aan de Lozerweg 26 in Weert en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 11.30 uur. Surf ook eens naar www.visserbouwstoffen.nl

Powered by Blog Grabber