Voorjaarsbeurs  – KinderbeursSterksel

STERKSEL – Bijna is het weer zover: Op  6 april om 10.00 uur gaan de deuren van het dorpshuis  De Valentijn in Sterksel weer open voor de spetterende tweedehands kinderbeurs.Voorjaarsbeurs  – KinderbeursSterksel

02-04-2019 11:39 – Ingezonden door Redactie

STERKSEL – Bijna is het weer zover: Op  6 april om 10.00 uur gaan de deuren van het dorpshuis  De Valentijn in Sterksel weer open voor de spetterende tweedehands kinderbeurs. We hebben een record aan aantal stickervellen verkocht dit jaar! Dus zal er weer een groot aanbod zijn van diverse mooie spullen zoals kleding, speelgoed en alles op het gebied van babyverzorging. Al jaren komt de Boodschappenmand uit Valkenswaard overgebleven kleding en speelgoed ophalen zodat deze spullen ook weer een goede bestemming kunnen vinden. Uiteraard gaat de opbrengst van de beurs weer naar onze vaste goede doelen en een lokaal doel in Sterksel. Voor meer info check de website: www.kinderbeurssterksel.nl Dus kom allen winkelen op 6 april van 10.00 uur t/m 12.00 uur in Dorpshuis Valentijn, Valentijn 3  in Sterksel.

Powered by Blog Grabber