Voorjaarsknutselen in Huiskamer ’t Buuls Zitje

Het voorjaar komt er nu echt aan en dus tijd om ook te gaan knutselen met een voorjaars thema. Je kunt mooie kransen gaan maken van fietsenbanden versierd met mooie kunstbloemen.Voorjaarsknutselen in Huiskamer ’t Buuls Zitje

16-04-2018 21:08 – Ingezonden door Redactie

Het voorjaar komt er nu echt aan en dus tijd om ook te gaan knutselen met een voorjaars thema. Je kunt mooie kransen gaan maken van fietsenbanden versierd met mooie kunstbloemen. Dit knutselen is op woensdagmiddag 18 april en is voor zowel jeugd als volwassenen. Het knutselen voor de jeugd heeft een apart thema. Het knutselen is voor volwassenen van 13.00 tot 16.00 uur en kost 5 euro. De jeugd begint om 14.00 uur tot 15.30 uur en zij betalen € 1,50 en krijgen een lekker glaasje ranja met verrassing gratis. Je moet je wel even opgeven voor deze activiteit via [email protected] of via de Facebookpagina Buuls zitje of even binnenlopen en je naam op het inschrijfformulier zetten. Je vindt de Budelse Huiskamer op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32, tegenover de Borgh.

Powered by Blog Grabber