Voorjaarsmode-special

In HAC Weekblad van week 14 staat een mooie voorjaarsmodespecial. Deze is mede mogelijk gemaakt door Liplijn Fashion, Livera, Eye Care, Verest, Goldfashion en Cyclewear.Voorjaarsmode-special

08-04-2018 08:55 – Ingezonden door Redactie

In HAC Weekblad van week 14 staat een mooie voorjaarsmodespecial. Deze is mede mogelijk gemaakt door Liplijn Fashion, Livera, Eye Care, Verest, Goldfashion en Cyclewear.

Accessoires, veertjes en franjes!…De perfecte outfit wordt natuurlijk afgemaakt door passende accessoires. Dit voorjaar mogen de oorbellen dan ook extra opvallend zijn. Groot, zeg maar gerust oversized, is de mode. Metalen exemplaren met opvallende vormen, lange kwasten of asymmetrische vormen: het mag allemaal. En een trend die helemaal terug is van weggeweest zijn de heuptasjes. Vooral de exemplaren die doen denken aan de jaren 80 en 90 zijn erg in trek. Niet alleen erg modieus maar ook nog eens handig voor je spulletjes in op te bergen. Kleine tasjes zijn eigenlijk in het algemeen weer helemaal terug. Deze kunnen bekleed zijn met een bontje, studs of andere leuke decoraties. En dit voorjaar gaan we ook de Franse toer op, want berets zijn ook weer helemaal in stijl. De schoenen worden dit voorjaar versierd, niet enkel door de vele vrolijke kleurtjes, maar ook door extra versieringen zoals parels, studs, veertjes en franjes. Maar veertjes en franjes mogen ook toegevoegd worden aan de oorbellen om ze zo wat extra in de kijker te zetten.

Wat zet je op je neus?
Ook op het gebied van brillen zijn er enkele leuke trends gespot. Dit voorjaar wordt er gekozen voor lichte en comfortabele monturen. Er wordt gebruik gemaakt van ultralichte materialen zoals titanium. De modellen zijn vooral fijn, elegant en rond blijkt de favoriet. Een andere trend is de dubbele brug. Dit montuur i stoer en gedurfd maar werd erg vaak gespot op de catwalks.

Als we het over de kleur hebben komen vooral goud en zilver vaak voor. Maar ook warmere, diepe kleuren zoals bruin en paars-grijs sieren de etalages. Dit gezegd zijnde, omdat de natuur een enorm belangrijke rol speelt in de komende woon- en modetrends zal ook groen zeker terugkomen in de brillendesigns.

Is jouw kleerkast al klaar voor de lente? Voor meer inspiratie loop zeker eens binnen in een van de lokale winkels. Hieronder kan je al enkele leuke adresjes vinden!

Powered by Blog Grabber