Voorjaarswandeling

Op zondag 24 maart start bij gemeenschapscentrum Den Eijkholt aan de Kapellerweg 3 te Luyksgestel een voorjaarswandeling.Voorjaarswandeling

18-03-2019 15:54 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 24 maart start bij gemeenschapscentrum Den Eijkholt aan de Kapellerweg 3 te Luyksgestel een voorjaarswandeling. Luyksgestel maakt deel uit van de gemeente Bergeijk in. Het dorp is gelegen in regio de Kempen en telt ongeveer 3100 inwoners. De wandelroute gaat door natuurgebied Stevensbergen. Dat ligt te midden van de Gemeentebossen van Luyksgestel en is een voormalig heideveld met nog enkele stuifzandresten. De Stevensbergen zijn eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. Het gebied claimt het hoogste punt van Noord-Brabant te bezitten. De Stevensbergen staat bekend als een rijk reptielengebied. De rustpost is bij het Zwartven in het Venakkerbosch. Als U terug komt bij finish (start) is het nog heerlijk toeven in Den Eijkholt. Starten kan vanaf 08.00 uur. Meer info staat op www.degrenslopers.nl

Powered by Blog Grabber