Voorlezen in Bibliotheek Budel

Op woensdagmiddag 19 december van 15.00 tot 15.30 uur leest juffrouw Gerry voor in Bibliotheek Budel in het thema Kerstmis. Zin in een leuk en sfeervol verhaal?Voorlezen in Bibliotheek Budel

17-12-2018 14:06 – Ingezonden door Redactie

Op woensdagmiddag 19 december van 15.00 tot 15.30 uur leest juffrouw Gerry voor in Bibliotheek Budel in het thema Kerstmis. Zin in een leuk en sfeervol verhaal? Kom op woensdagmiddag naar Bibliotheek Budel. Juffrouw Gerry heeft tot haar pensioen bij de Triolier gewerkt en ze leest nog altijd graag voor. Welk boek zou ze deze keer uitgezocht hebben? Schuif gezellig aan, iedereen is van harte welkom!Reserveer de gratis tickets via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling maar ook voor de belevingswereld van een kind. Het vergroot de woordenschat en bevordert de concentratie. Bovendien prikkelt het de fantasie, kinderen leren over emoties en krijgen een grotere ervaringswereld. Maar het is vooral ook een leuke activiteit om samen te doen.

Powered by Blog Grabber