Voorlichtingsavonden met proeflessen LVO Weert

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck, verenigd in LVO Weert, willen dat leerlingen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst.Voorlichtingsavonden met proeflessen LVO Weert

22-11-2018 20:45 – Ingezonden door Redactie

De drie Weerter scholen voor Voortgezet Onderwijs en het BRAVO! College Cranendonck, verenigd in LVO Weert, willen dat leerlingen de beste keuzes maken voor de start van hun toekomst. De keuze voor een school voor Voortgezet Onderwijs is een grote stap en een belangrijke beslissing. Daarom verzorgen de scholen van 10 t/m 13 december 2018 uitgebreide voorlichtingsavonden met proeflessen. Alle ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 zijn met hun zoon of dochter voor de voorlichtingsavonden uitgenodigd. Online inschrijven kan van dinsdag 6 november 2018 tot vrijdag 23 november 2018 op www.lvo-weert.nl.

Tijdens de voorlichtingsavonden presenteren de scholen de voordelen van een goede samenwerking, de kenmerkende resultaatgerichte aanpak en de leerlinggerichte mogelijkheden. Ondertussen kunnen de leerlingen ‘proeven’ aan bijvoorbeeld het Technasium, de sportklas of het Tweetalig Onderwijs. Elke school organiseert de voorlichtingsavond op haar eigen en unieke manier.

Data voorlichtingsavonden/proeflessen
-Maandag 10 december: BRAVO! College Cranendonck
-Dinsdag 11 december: Het College Weert
-Woensdag 12 december: Philips van Horne
-Donderdag 13 december: Het Kwadrant?

Powered by Blog Grabber