Voorverkoop Muuzevangers’ Bonte Avond kaarten van start?

Als de champagne en de oliebollen op zijn, dan kijken we naar wat er over een week of acht komen gaat: carnaval 2019! Maar daaraan voorafgaand zijn er natuurlijk eerst de Bonte Avonden, waarmee iedereen…Voorverkoop Muuzevangers’ Bonte Avond kaarten van start?

29-12-2018 23:27 – Ingezonden door Redactie

Als de champagne en de oliebollen op zijn, dan kijken we naar wat er over een week of acht komen gaat: carnaval 2019! Maar daaraan voorafgaand zijn er natuurlijk eerst de Bonte Avonden, waarmee iedereen uit Maarheeze en omgeving in de carnavalsstemming raakt… Na de goede ervaringen van vorig jaar steken we de Bonte Avonden opnieuw in een thematisch jasje: centraal staat dit keer voormalig café “De Scheep” – maar dan anno 2019.??Wat hebben we vorig jaar gelachen! Om die wel heel bijzondere yogales van de oud-prinsessen bijvoorbeeld, of de scherpe analyses van Steekje Buiten, de muzikale capriolen van The Ties en de wereld wijsheden van Bep. Of om de finale: de repetitie van de enigszins aangeschoten André Vieux en zijn Johan Mauss Orchestra. En dat alles gelardeerd met buuts van twee tonpraters en dans van drie Muuzegatse dansgroepen, onder begeleiding van “Dik d’r Neffe”!??Thema “De Scheep”?De lat ligt kortom hoog dit jaar! Maar als de voortekenen niet bedriegen, gaat Maarheeze die uitdaging opnieuw vol zelfvertrouwen aan: met veel nieuwe ideeën is men al vroeg aan de slag gegaan, en in diverse huiskamers, hallen en zaaltjes wordt er op dit moment druk gerepeteerd, worden decors gebouwd en kostuums genaaid. En dat alles om het publiek weer een gevarieerde, onderhoudende Bonte Avond te kunnen bieden, waarbij de LACH centraal staat! Net als vorig jaar zal ook dit jaar de avond opgebouwd worden rondom een thema: alle acts zullen plaatsvinden in en rondom voormalig Café “De Scheep”. Hoe gaan de artiesten aan een nieuwe bestemming van dit ‘monument’ vorm geven???Voorpremière?Ook dit jaar zullen de twee Bonte Avonden op zaterdag 19 januari en zaterdag 26 januari voorafgegaan worden door een speciale Voorpremière op vrijdag 18 januari, telkens om 20.00 uur in De Smeltkroes. Tijdens deze Voorpremière treden de Mareser artiesten en groepen op, op de Bonte Avonden wordt het programma aangevuld met de buitendorpse artiesten. Kaarten kosten € 12,50 voor de Bonte Avonden en € 7,50 voor de Bonte Avond Voorpremière. De start van de kaartverkoop voor deze Bonte Avonden en de Bonte Avond Voorpremière is zondag 6 januari om 11.00 uur in café Borgondia, waar u bovendien met PIN kunt betalen. Als u niet in gelegenheid bent om op deze dag uw kaarten te halen, dan kunt u ze na deze datum kopen aan de bar van De Smeltkroes of online via de Muuzesjop, de webshop van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/webshop). Tot slot nog dit: het aantal plaatsen per avond is beperkt, dus stel uw plekje snel veilig en schaf uw toegangskaarten zo snel mogelijk aan!?

Powered by Blog Grabber