Vrienden van het Schepenhuis sluit jaar knallend af met de Sisters of Soul

Afgelopen vrijdagavond 14 december was het dan zover: de grande finale met de Sisters of Soul in de Wielerbaan. De VVHS heeft haar jaar in stijl afgesloten met een feestavond bij de Wielerbaan onder leiding…Vrienden van het Schepenhuis sluit jaar knallend af met de Sisters of Soul

24-12-2018 14:07 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Afgelopen vrijdagavond 14 december was het dan zover: de grande finale met de Sisters of Soul in de Wielerbaan. De VVHS heeft haar jaar in stijl afgesloten met een feestavond bij de Wielerbaan onder leiding van de Sisters of Soul. De band zorgde voor een swingend repertoire met veel variatie in muziekstijl, volume en show. Klokslag 21.00 uur gaf voorzitter Marijn Mommers het startsein voor deze feestavond. De drie zangeressen en de overige bandleden zorgde vervolgens voor een adembenemend schouwspel van lekkere klanken en goede muziek. Het was meteen één groot feest. Tijdens de pauze zijn de oprichters van de VVHS, Frank van Mierlo en Tonnie van Kessel, nog in het zonnetje gezet. Frank heeft namelijk te kennen gegeven na 9 actieve jaren als voorzitter/bestuurslid te gaan stoppen. Het huidige bestuur van de VVHS heeft Frank en zijn vrouw Karin een presentje aangeboden om hen te bedanken voor de tomeloze inzet en steun aan onze vereniging. Tonnie van Kessel heeft aangegeven de symbolische 10 jaar vol te maken als actief bestuurslid en stopt als bestuurslid in 2019. Na het officiële gedeelte heeft de band nog tot in de vroege uurtjes doorgespeeld. Vanzelfsprekend vloeide het bier rijkelijk uit de tap. De VVHS kan terugkijken op een zeer geslaagde avond. Sisters of Soul, de Wielerbaan, Frank & Tonnie: bedankt!

Powered by Blog Grabber