Vriendjesdag Scouts Hamont

Op zondag 25 november organiseert Scouts en Gidsen Hamont hun jaarlijkse vriendjesdag. Op deze dag mogen alle leden hun vriendjes/vriendinnetjes meenemen om samen met hun te ravotten in de Beverbeekse bossen.Vriendjesdag Scouts Hamont

20-11-2018 14:12 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 25 november organiseert Scouts en Gidsen Hamont hun jaarlijkse vriendjesdag. Op deze dag mogen alle leden hun vriendjes/vriendinnetjes meenemen om samen met hun te ravotten in de Beverbeekse bossen. Andere sympathisanten zijn ook steeds welkom om eens te komen proberen. Dus zou jij altijd al eens willen weten hoe het is om een beek oversteken met een apenbrug, te koken op een houtvuurtje, je eigen boomhut te sjorren, een bos/stadsspel doen, een vlot te sjorren en daarmee een vlottentocht te houden? Kijk dan zeker op onze site: www.scoutshamont.be voor meer informatie over onze vriendjesdag.  Nog extra vragen? Stuur gerust een mailtje naar Groepsleiding@scoutshamont.be

Powered by Blog Grabber