Vrijgezellenfeest Boerenbrulluft 2019

Als we dan toch gaan trouwen als boerenpaar 2019 bij de Boerenbrulluft van de Buulder Buk, dan ook met alles erop en eraan. Dat is het motto van het boerenpaar 2019, Boer Tom en Boerin Nieke.Vrijgezellenfeest Boerenbrulluft 2019

10-12-2018 16:21 – Ingezonden door Redactie

Als we dan toch gaan trouwen als boerenpaar 2019 bij de Boerenbrulluft van de Buulder Buk, dan ook met alles erop en eraan. Dat is het motto van het boerenpaar 2019, Boer Tom en Boerin Nieke. En bij iedere goei brulluft hoort ook een vrijgezellenfeest. En dat was vrij gezellig op vrijdag 30 november. Alle boeren, burgers en buitenlui mogen het grote feest komen meevieren op zaterdag 26 januari. Dan hopen de boer en boerin jullie allemaal te mogen ontmoeten en persoonlijk de hand te schudden. Tijdens het vrijgezellenfeest lieten ze duidelijk merken dat grenzen verleggen er ook wel een beetje bijpast. Samen met getuigen, verdere familieleden en de commissie Boerenbrulluft was De Vègtes het decor voor dit gezellige deel van de voorpret. En zoals het hoort bij een goeie boer na een avond stappen “op de eier” bij boer Tom. Meer info op Facebook en website: www.buulderbuk.nl.

Powered by Blog Grabber