Vrijwilligers & verkeersregelaars Truck Run Weert gezocht

Op zondag 2 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 8e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Om deze tourtocht goed en veilig…Vrijwilligers & verkeersregelaars Truck Run Weert gezocht

03-04-2018 08:55 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 2 september organiseert de Stichting Truck Run Weert haar 8e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking. Om deze tourtocht goed en veilig laten te verlopen hebben wij veel vrijwilligers nodig en verkeersregelaars. De verkeersregelaars dienen wel in bezit te zijn van een geldig certificaat of bereidt zijn om deze te halen.
Het behalen van een certificaat kan via e-learning. Naast de routebeveiliging hebben wij veel vrijwilligers nodig voor onder ander de inschrijvingen en voor ons horecapaviljoen.
Dus, …..wanneer je deel wil nemen als vrijwilliger of als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen we natuurlijk op, schrijf je dan zo snel mogelijk in via onze website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar  info@truckrunweert.nl of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534

Meer informatie kun je vinden op onze website www.truckrunweert.nl

Powered by Blog Grabber