Vrijwilligerscentrale Cranendonck; spreekuur op locatie

Op dinsdag 19 maart  zal de Vrijwilligerscentrale Cranendonck om 15:00 uur aanwezig zijn bij het VVV kantoor in Budel om geïnteresseerden te voorzien van informatie omtrent vrijwilligerswerk.Vrijwilligerscentrale Cranendonck; spreekuur op locatie

17-03-2019 17:00 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 19 maart  zal de Vrijwilligerscentrale Cranendonck om 15:00 uur aanwezig zijn bij het VVV kantoor in Budel om geïnteresseerden te voorzien van informatie omtrent vrijwilligerswerk. Carrie en Marlon nemen vacante vacatures mee zodat mogelijke vrijwilligers meteen bemiddelt kunnen worden naar de vacatures van hun keuze. Verder onthullen wij deze middag een aantal posters met vacatures die gedurende een maand in de etalage van het VVV kantoor blijven hangen. Na deze maand verplaatsen wij de posters naar de etalage van een andere winkel in Cranendonck. Kunnen wij u ondersteunen bij zaken rondom vrijwilligerswerk en bent u benieuwd naar de mooie posters die wij gaan onthullen op dinsdag 19 maart, wees welkom!

Powered by Blog Grabber