Vrijwilligersspreekuur

Wil je hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk of bij het plaatsen van of reageren op een advertentie? Dan kun je ons bellen of mailen, een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van onze vrijwillige consulenten van Goedbezig Weert, of gewoon tijdens een spreekuur bij ons binnenlopen (Cwartier,…Vrijwilligersspreekuur

04-02-2019 22:07 – Ingezonden door Redactie

Wil je hulp bij het vinden van vrijwilligerswerk of bij het plaatsen van of reageren op een advertentie? Dan kun je ons bellen of mailen, een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van onze vrijwillige consulenten van Goedbezig Weert, of gewoon tijdens een spreekuur bij ons binnenlopen (Cwartier, Beekstraat 54, melden bij de receptie).  Vanaf 19 februari draaien we één maand een pilot in de middag en daarom vindt het spreekuur plaats op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Op donderdagochtend vindt het spreekuur plaats tussen 9.30 en 12.00 uur.

Powered by Blog Grabber