Vrouwen van Nu Cranendonck

Men kan zich nog opgeven voor de volgende activiteiten van De Vrouwen van Nu. Zo is er op dinsdag 8 mei Kringbedevaart te Meerveldhoven. Het vertrek is om 18.00 uur achter De Borgh.Vrouwen van Nu Cranendonck

25-04-2018 09:18 – Ingezonden door redactie

Men kan zich nog opgeven voor de volgende activiteiten van De Vrouwen van Nu. Zo is er op dinsdag 8 mei Kringbedevaart te Meerveldhoven. Het vertrek is om 18.00 uur achter De Borgh. Opgeven kan bij Ria Vermeulen t/m 30 april. En op woensdag 16 mei is de fietsmiddag (de uitwijkdatum is 23 mei). Het vertrek is om 13.00 uur achter De Borgh. Opgeven kan t/m 14 mei bij Mia Kemperman. En op 7 en 8 juni is de Fiets tweedaagse. De kosten bedragen €70,00. Opgeven en betalen t/m 21 april bij Els Jaspers (Treurenburgstraat 15, Budel). Bovendien is er de Rabobank Clubkas Campagne. Leden die lid zijn van de Rabobank kunnen weer vijf stemmen uitbrengen op Vereniging of Stichting. Hoe meer stemmen des te meer geld men ontvangt. Per lid kan men twee stemmen per vereniging of stichting uitbrengen. De stemperiode start op 8 mei en loopt tot 23 mei 2018. Die lid zijn van de Rabobank krijgen automatisch een uitnodiging.

Powered by Blog Grabber