Vrouwen van Nu Cranendonck

Dinsdag 19 februari houden de Vrouwen van Nu Cranendonck hun ledenavond met de jaarvergadering. Op de agenda staan onder meer het jaar- en kasverslag en de bestuursverkiezing (aftredend en niet-herkiesbaar Mieke Theijssen). Na de jaarvergadering geeft EHBO informatie over Lotus Slachtoffers. Op deze…Vrouwen van Nu Cranendonck

17-02-2019 21:38 – Ingezonden door Redactie

Dinsdag 19 februari houden de Vrouwen van Nu Cranendonck hun ledenavond met de jaarvergadering. Op de agenda staan onder meer het jaar- en kasverslag en de bestuursverkiezing (aftredend en niet-herkiesbaar Mieke Theijssen). Na de jaarvergadering geeft EHBO informatie over Lotus Slachtoffers. Op deze avond kan men zich ook aanmelden voor de voorjaarsreis. De reis gaat samen met de Senioren Vereniging naar het Museum De Dorpsdocter in Hilvarenbeek. De uitstap is gepland op dinsdag 26 maart. De kosten bedragen € 45,00. Introducés betalen € 50,00. Men kan ook aanmelden bij Ria Vermeulen, tel. 0031 6 25487194.

Het museum toont een historische collectie medisch instrumenten en aanverwante artikelen die gebruikt zijn door een plattelandsdokter in Brabant. De collectie omvat medische hulpmiddelen vanaf 1800 tot 1945. Bij de uitstap horen twee maal koffie of thee en na afloop een diner in Restaurant De Sleutel in Riethoven. Het vertrek is om 13.00 uur bij Bakker Teeuwen in Budel of 13.15 uur achter De Borgh eveneens in Budel.

Powered by Blog Grabber