vv Maarheeze gaat geflatteerd ten onder tegen sv Lierop

In de thuisontmoeting met sv Lierop heeft vv Maarheeze een geflatteerde nederlaag opgelopen. In de eerste helft ging de partij gelijk zonder dat er gescoord werd en in de tweede helft benutte Lierop de…vv Maarheeze gaat geflatteerd ten onder tegen sv Lierop

07-12-2018 15:00 – Ingezonden door Redactie

In de thuisontmoeting met sv Lierop heeft vv Maarheeze een geflatteerde nederlaag opgelopen. In de eerste helft ging de partij gelijk zonder dat er gescoord werd en in de tweede helft benutte Lierop de schaarse kansen effectiever en wist uiteindelijk naar 0-3 te counteren.

Na de prinselijke aftrap door Prins Jochem van de Muuzevangers bijgestaan door zijn Jeugdprins Tomas, voetballer van JO13 bij vv Maarheeze in samenwerking met pupil van de week Baylen Faber, trok Maarheeze gelijk ten aanval.
In de 2e minuut resulteerde dit in een fraai en strak afstandsschot van Davy Peeters dat maar net naast het doel ging. De eerste kans van Lierop deed zich in de 8e minuut voor toen Maarheeze doelman Jarno Nijssen reddend moest optreden op een inzet van Lierop spits Rob vd Sluis. Na een half uur spelen leek Maarheeze zijn veldoverwicht in een doelpunt te kunnen omzetten toen een diepe bal op Rémy Verhoeven de keeper van Lierop verraste en Rémy hem kon omspelen maar zijn inzet jammerlijk via de binnenkant van de paal niet in het doel zag gaan. Vlak voor rust was Lierop gevaarlijk toen uit een corner de bal prima naar de onderhoek werd gekopt maar met een fraaie, katachtige reactie redde andermaal Maarheeze doelman Jarno Nijssen.

Na de rust werd Maarheeze in de 50e minuut door een counter van Lierop verrast. Een prachtige boogbal van Ralf vd Laar gaf Jarno Nijssen het nakijken: 1-0. Ruim 10 minuten later kreeg Maarheeze 2 kansen om de achterstand ongedaan te maken. Eerst zette Rémy Verhoeven met een goede actie spits Koen Wilbers vrij voor de keeper, maar zijn inzet miste controle en precisie. Een minuut later kopte Koen Wilbers met pech op de paal.
Waar Maarheeze verzuimde te scoren deed Lierop dit wel. In de 73e minuut werd een vrije trap vanaf rechts door de hele verdediging van Maarheeze gemist en door Lierop spits Hidde Maas bij de tweede paal binnengelopen: 0-2.
Maarheeze deed er in de slotfase, op het steeds zwaarder wordende speelveld, alles aan om de aansluitingstreffer nog te forceren maar 5 minuten voor tijd counterde Lierop naar de 0-3 door een doelpunt van Rob vd Sluis en hiermee was de wedstrijd beslist.
De uitslag was helaas geen afspiegeling van de krachtsverhoudingen, maar het resultaat van een effectievere omgang met de schaarse kansen. Hierin was Lierop dus de betere ploeg.

Komende zondag wacht een belangrijke ontmoeting met RKESV in Ell dat slechts 3 punten meer heeft dan Maarheeze. We rekenen ook dan weer op onze trouwe achterban. Let wel: In verband met het korter worden van de dagen start deze wedstrijd al om 14.00 uur!

Powered by Blog Grabber