vv Maarheeze huldigt jubilarissen op druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag 4 januari heeft Voetbalvereniging Maarheeze haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gehouden. In een druk bezochte kantine was de gezelligheid troef en was er tevens aandacht voor maar liefst…vv Maarheeze huldigt jubilarissen op druk bezochte Nieuwjaarsreceptie

12-01-2019 10:18 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen vrijdag 4 januari heeft Voetbalvereniging Maarheeze haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gehouden. In een druk bezochte kantine was de gezelligheid troef en was er tevens aandacht voor maar liefst 18 jubilarissen en de bekendmaking van de man/vrouw van het jaar.

De Nieuwjaarsreceptie werd geopend door voorzitter Huub van der Linden, die in zijn Nieuwjaarstoespraak oa inging op de verlengde samenwerking met hoofdtrainer Richard van de Kerkhof. Na deze opening werden 2 vrijwilligers, Harrie Valkenburg en Hans van de Bragt, in het zonnetje gezet die, na jarenlange inzet voor de vereniging, hun stokje gaan overgeven aan de jongere generatie.

Vervolgens was er volop aandacht voor de jubilarissen die met fraaie nostalgische beelden in filmvorm ieder aan het talrijke publiek werden voorgesteld. Zo werden Piet Immers, Cor Heesterbeek en Jacq Rampen gehuldigd voor hun 65-jarig lidmaatschap en mochten Eddy van Gansewinkel en Ben Santegoeds bloemen in ontvangst nemen voor hun 50 jarig jubileum. 40 jarige jubilarissen waren Bart Smits, William Cox en Piet van Beek. En voor 25-jaaar onafgebroken lidmaatschap werden Patrick Govers, Stein en Johan Vuegen, Tim Gielen, Corne Rutjes, Lars van Maaren en Michel van Gansewinkel gehuldigd.

Speciale aandacht was er ook voor de bekendmaking van de Man of Vrouw van het jaar. Een gewaardeerde titel voor mensen die zich al jarenlang belangeloos hebben ingezet voor de Vereniging. De keuze van het bestuur was dit jaar gevallen op Karel Heesterbeek. Karel is al 53 jaar lid van vv Maarheeze en was vroeger ook actief als voetballer in de selectie. Door de jaren heen is hij, samen met zijn collega’s van de VUT-werkploeg, een van de drijvende krachten achter de alsmaar verbeterende accommodatie. Een mooie waardering en een verdiende titel voor een echte clubman.

Na afloop van het formele gedeelte was er nog volop gelegenheid om in een gezellige sfeer een mooie clubavond te hebben met de vele bezoekers die allen genoten van het gastheerschap van Jan en Hannie Broods in de kantine. Vv Maarheeze kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde Nieuwjaarsreceptie wat een mooie begin is van het jaar 2019.

Powered by Blog Grabber