vv Maarheeze lijdt duur puntenverlies tegen RKESV

Het bestuur en de Technische Commissie van vv Maarheeze hebben met Richard van de Kerkhof (38 jaar) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten over het hoofdtrainerschap voor de komende 2 seizoenenvv Maarheeze lijdt duur puntenverlies tegen RKESV

14-12-2018 13:32 – Ingezonden door Redactie

Het bestuur en de Technische Commissie van vv Maarheeze hebben met Richard van de Kerkhof (38 jaar) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten over het hoofdtrainerschap voor de komende 2 seizoenen

Beide partijen ervaren de samenwerking, die sinds afgelopen zomer tot stand is gekomen, als zeer positief en durven een verbintenis voor de langere termijn aan  Richard voelt zich bij vv Maarheeze erg op zijn plaats en ziet het als een mooie uitdaging, om met de talentvolle jeugd van vv Maarheeze te bouwen aan een stabiele selectie De groep is gretig en wil ook graag samen met Richard zien waar hun “plafond” ligt  vv Maarheeze ziet in Richard vd Kerkhof dan ook een zeer geschikte clubtrainer die het aandurft om een vaandelteam verder te verjongen, die een goed oog heeft voor de opleiding van jonge voetballers en die tevens prima past bij de verenigingscultuur van vv Maarheeze
“Het verjongen en bouwen aan een stabiel team voor de toekomst zal tijd vergen en daarom gunnen beide partijen elkaar ook deze benodigde tijd We zijn zeer content over de toegevoegde waarde van Richard voor de gehele vereniging en willen een meerjarenplan voor de vereniging met hem tot uitvoering gaan brengen”, aldus voorzitter Huub van der Linden

Powered by Blog Grabber