vv Maarheeze lijdt duur puntenverlies tegen RKESV

Voor Maarheeze was er veel aan gelegen om in Ell voor een overwinning te gaan Met deze drie punten zou de aansluiting met de middenmoot behouden blijven Echter het was RKESV dat veel feller uit de startblokken…vv Maarheeze lijdt duur puntenverlies tegen RKESV

14-12-2018 13:33 – Ingezonden door Redactie

Voor Maarheeze was er veel aan gelegen om in Ell voor een overwinning te gaan Met deze drie punten zou de aansluiting met de middenmoot behouden blijven
Echter het was RKESV dat veel feller uit de startblokken kwam Maarheeze kwam duelkracht tekort en kwam niet verder dan tegenhouden In het eerste helft kreeg RKESV naast een terecht afgekeurd doelpunt een grote kans Echter de inzet van Jelle Heber eindigde op de lat Maarheeze kon hier slechts enkele doelpogingen van Remy Verhoeven en Braïem Verhoeven tegenover stellen?
In de de tweede helft was Maarheeze gelijkwaardig aan RKESV Bram Linders en Nikos Ikonomidos wonnen steeds meer duels Beide teams konden echter tot de 75 minuut geen doelkansen creëren Echter door een dubbele fout in de achterhoede kwam een lage voorzet van Jelle Heber bij Jesse Tunissen Hij promoveerde de bal bij de tweede paal tot doelpunt: 1-0 In het laatste kwartier ging Maarheeze vol voor de gelijkmaker In de laatste tien minuten kwam het tot een grote kans voor Davy Peeters Echter zijn schot werd van de doellijn gehaald Ook de daaropvolgende scrimmage mocht geen gelijkmaker opleveren In de eindfase kwam de gevaarlijke Heber nog een keer vrij voor keeper Echter Jarno Nijssen voorkwam een tweede doelpunt Echter daarmee was ook de wedstrijd ten einde Komende zondag speelt Maarheeze haar laatste wedstrijd van 2018 thuis tegen Neerkandia (aanvang 1400 uur)

Powered by Blog Grabber