vv Maarheeze thuis onderuit

In de thuisontmoeting met sv Lierop heeft vv Maarheeze een geflatteerde nederlaag opgelopen. Na de prinselijke aftrap door Prins Jochem van de Muuzevangers bijgestaan door zijn Jeugdprins Tomas, voetballer…vv Maarheeze thuis onderuit

03-12-2018 19:09 – Ingezonden door Redactie – Foto Mieke Mulder

In de thuisontmoeting met sv Lierop heeft vv Maarheeze een geflatteerde nederlaag opgelopen. Na de prinselijke aftrap door Prins Jochem van de Muuzevangers bijgestaan door zijn Jeugdprins Tomas, voetballer van JO13 bij vv Maarheeze in samenwerking met pupil van de week Roan van Dun, trok Maarheeze gelijk ten aanval. In de eerste helft ging de partij verder gelijk op zonder dat er gescoord werd en in de tweede helft benutte Lierop de schaarse kansen effectiever en wist uiteindelijk naar 0-3 te counteren.

Een verslag van deze wedstrijd staat deze week in HAC Weekblad. Deze foto’s zijn gemaakt door Mieke Mulder.

Powered by Blog Grabber