vv Maarheeze verlies van HBSV

vv Maarheeze heeft thuis niet kunnen winnen van HBSV. In een povere wedstrijd met weinig hoogtepunten scoorde HBSV in de 65e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd en nam de 3 punten mee naar Hout-Blerick.vv Maarheeze verlies van HBSV

05-05-2018 09:34 – Ingezonden door Redactie – Foto Mieke Mulder

vv Maarheeze heeft thuis niet kunnen winnen van HBSV. In een povere wedstrijd met weinig hoogtepunten scoorde HBSV in de 65e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd en nam de 3 punten mee naar Hout-Blerick.
Maarheeze startte sterk en scherp tegen HBSV want al gelijk in de 1e minuut opende Rick van der Linden de aanval met een strak schot op de keeper van HBSV. Met vervolgens nog 2 kansen voor Remy Verhoeven had Maarheeze duidelijk het speloverwicht in de eerste 20 minuten. Daarna kwam HBSV wat beter in de wedstrijd en zocht met hoge voorzetten haar lange spitsen. Een kopbal in de 30e minuut die net naast ging, was echter het enige wapenfeit van de tegenstander voor rust. In de overige situaties was de debuterende, 16-jarige doelman Jarno Nijssen de situatie prima meester in zijn keepers-gebied. Davy Peeters was met een strak schot voor rust nog dicht bij de openingstreffer maar zijn schot ging rakelings over het doel, zodat er voor rust geen treffers te bewonderen vielen.
Na rust eenzelfde spelbeeld. Maarheeze dat de aanval zocht en HBSV dat loerde op de counter. In de 65e minuut gaf dit resultaat voor HBSV. Een lange trap van de keeper van HBSV werd door de Maarheezer verdediging verkeerd beoordeeld waardor de spits van HBSV Maarheeze doelman Jarno Nijssen kansloos liet: 0-1. Een domper voor Maarheeze dat nog een klein half uur de tijd had om de achterstand ongedaan te maken. Er werd weliswaar hard gewerkt om dit te realiseren maar slordigheden in de eindpass zorgden ervoor dat HBSV niet echt meer in gevaar kwam en uiteindelijk de 0-1 overwinning over de streep trok. Voor Maarheeze duur puntenverlies in de strijd om klassebehoud.
Door dit verlies blijft Maarheeze op de 13e plaats staan wat aan het slot van de competitie verplichting geeft om nacompetitie voor klassebehoud te gaan spelen. ?Het volgende duel wacht aanstaande zaterdag, wanneer de Derby van Cranendonck gespeeld gaat worden. Op zaterdagavond 5 mei wordt vanaf 19.00 uur afgetrapt op het sportcomplex van sv Budel voor de Derby tussen sv Budel en vv Maarheeze. We gaan er vanuit dat vele supporters uit Maarheeze de oversteek over De Aa weer zullen gaan maken om het vaandelteam van vv Maarheeze te ondersteunen!

Powered by Blog Grabber