Waardering voor mantelzorgers

Als je voor iemand in je omgeving zorgt zie je het vaak als een vanzelfsprekendheid om hem of haar te helpen. Toch is mantelzorg onmisbaar en is het goed om hier zo nu en dan bij stil te staan en deze…Waardering voor mantelzorgers

11-11-2018 12:00 – Ingezonden door Redactie

Als je voor iemand in je omgeving zorgt zie je het vaak als een vanzelfsprekendheid om hem of haar te helpen. Toch is mantelzorg onmisbaar en is het goed om hier zo nu en dan bij stil te staan en deze inzet extra te waarderen. Harmonie St Joseph Weert-Zuid en Punt Welzijn organiseren dit jaar voor het 7e jaar op rij het mantelzorgconcert. Het concert is bedoeld om een heerlijke, ontspannen middag te bezorgen.

Dit keer is er gekozen voor een nieuwe locatie en een compleet nieuw programma. Het bekende Limburgse duo Thei en Marij zal zorgen voor een feestelijke sfeer. Ook een bekende Weertenaar mag niet ontbreken. Daarom zal Frans Adriaens onder andere zijn knipuigskes voordragen. Het wordt een bijzonder en gevarieerd programma.
Het concert vindt plaats op zondag 11 november van 14.00 tot 17:00 uur in de Poort van Limburg. De zaal is open vanaf 13:00 uur.

Bloemetje en goodiebag
Naast het concert zijn er op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, acties waarmee je je waardering uit kunt spreken naar iemand die voor een ander zorgt. Zo is het mogelijk om een mantelzorger aan te melden voor een bloemetje. Natuurlijk mogen mantelzorgers zichzelf hier ook voor aanmelden. Veel kinderen en jongeren krijgen te maken met zorg in hun omgeving. Ook aan hen is gedacht. Ken jij een jonge mantelzorger? Verras hem of haar dan met een goodiebag vol leuke spullen, lekkernijen en tegoedbonnen. Voor elke leeftijd zit er iets leuks in! Het bloemetje en de goodiebag worden op zaterdag 10 november door vrijwilligers thuis bezorgd.  In de Weerter Week van de Mantelzorg, van 5 tot en met 11 november, is er nog veel meer te doen. Benieuwd naar het complete programma of meer informatie? Zie www.goedbezigweert.nu bel naar 0031 495-697900 of kom even langs bij Punt Welzijn in het Cwartier, Beekstraat 54.

Powered by Blog Grabber