Walking Football in Maarheeze

In samenwerking met de voetbalvereniging Maarheeze is de Seniorenvereniging Maarheeze op zoek naar sportieve senioren van 55 jaar en ouder om “walking football “ oftewel wandelend voetbal in Maarheeze in te voeren.Walking Football in Maarheeze

21-09-2018 14:15 – Ingezonden door Redactie

In samenwerking met de voetbalvereniging Maarheeze is de Seniorenvereniging Maarheeze op zoek naar sportieve senioren van 55 jaar en ouder om “walking football “ oftewel wandelend voetbal in Maarheeze in te voeren.

Bij walking football worden dezelfde regels als in het reguliere voetbal gehanteerd op een aantal uitzonderingen na. De 10 basisregels opgesteld door de KNVB zijn: Er mag niet worden gerend, er is geen buitenspel, slidings zijn niet toegestaan, er mag niet worden gescoord van eigen helft en er zijn geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Het belangrijkste is het plezier in het spelletje. Iedere deelnemer wordt in zijn of haar waarde gelaten. Het idee is om de sport op een dinsdag- of donderdagavond uit te oefenen maar kan ook op een ander tijdstip plaatsvinden, afhankelijk van de deelnemers, echter wel op het sportpark van vv Maarheeze. Alle voorzieningen zijn daar immers beschikbaar. Aanmelden of meer informatie kan bij André Meulman: tel. 0031 495 592276 of  bij Jos van Velthoven: tel. 0031 495 593270

Powered by Blog Grabber