Wandelen of gezinsdroedelwandelen rondom hernieuwde De Bever

Zondag 2 december vanaf 10.00 uur kan je gratis deelnemen aan een drietal wandelingen van 6 – 9 – of 14 km. Voor gezinnen en kinderen is er een leuke droedel wandeling uitgezet rondom de vijver. Uit de…Wandelen of gezinsdroedelwandelen rondom hernieuwde De Bever

01-12-2018 15:17 – Ingezonden door Redactie

Zondag 2 december vanaf 10.00 uur kan je gratis deelnemen aan een drietal wandelingen van 6 – 9 – of 14 km. Voor gezinnen en kinderen is er een leuke droedel wandeling uitgezet rondom de vijver. Uit de beste oplossingen worden er omstreeks 17.00 uur 10 winnaars gekozen welke bedacht worden met een eco-prijsje.
Om 13.30 uur, tijdens het officieel gedeelte van de heropening van domein de Bever en de naam bekendmaking van het belevingspad, staat Michel Vandendriessche, gedelegeerd bestuurder van Pasar stil bij de ‘Tijd’. Hij geeft achtergrondinformatie bij het nationaal thema van Pasar: ‘Pak(je) Tijd’. Door Pasar ha werd de site rondom De Bever gekozen tot ‘Pak(je) Tijd Plekje’. Het volledige programma vind je onder www.beleefdebever.be.

Powered by Blog Grabber