Wandeling tussen Kerst en Nieuw

Wie een wandeling wil maken tussen kerst en nieuw kan dat op zondag 30 december. De  Bergrunners houden dan hun jaarlijkse kerst/winterwandeling en elke wandelliefhebber is welkom. De drie tochten gaan…Wandeling tussen Kerst en Nieuw

28-12-2018 13:14 – Ingezonden door Redactie

Wie een wandeling wil maken tussen kerst en nieuw kan dat op zondag 30 december. De  Bergrunners houden dan hun jaarlijkse kerst/winterwandeling en elke wandelliefhebber is welkom. De drie tochten gaan door de prachtige natuur van de gemeente Cranendonck. De startlocatie is manege de Auw Meulen Hoenderstraat 7 Budel. De wandelaars hebben dit jaar de keuze uit drie routes namelijk 7,5 – 11,2 – 20 kilometer. De routes gaan afwisselend door het buitengebied en mooie stukjes natuur van de gemeente Cranendonck. Bij de afstanden van 7,5 en 11,2 kilometer is er geen pauzeplaats. Bij de 20 kilometer is er na ongeveer 10,5 kilometer gelegenheid om te pauzeren bij de manege Boschhoeve tussen Soerendonk en Maarheeze. Alle wandelaars kunnen na afloop van de wandeling genieten van een warme kop soep in de manege de Auw Meulen. Starten en inschrijven kan bij de manege in Budel vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur voor de 20 km. en de twee kortere afstanden van 9.00 tot 12.00  uur. De inschrijfkosten zijn € 2,50 p. p. kinderen tot 12 jaar gratis. De wandelroutes gaan over verharde wegen en goed begaanbare zand/bospaden. Voor alle inlichtingen zie de site van de Bergrunners www.bergrunners-budel.nl of tel:0031 614139196   

Powered by Blog Grabber