Website Buulder Buk gereed voor inschrijvingen optochten

Bijna alles over carnaval in Buul is te vinden op de website van cv Buulder Buk. Zo kun je er alle berichten nalezen die gepubliceerd zijn, kun je er zien wat er allemaal op de carnavalsagenda staat, je…Website Buulder Buk gereed voor inschrijvingen optochten

18-11-2018 19:34 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Bijna alles over carnaval in Buul is te vinden op de website van cv Buulder Buk. Zo kun je er alle berichten nalezen die gepubliceerd zijn, kun je er zien wat er allemaal op de carnavalsagenda staat, je aanmelden als lid van de vereniging of voor deelname aan de optochten die door Budel zullen trekken met carnaval. Ben je al klaar met jouw optochtcreatie, of weet je al genoeg om de inschrijving te doen, dan hoef je daar dus niet meer mee te wachten. Vanaf 11 november kan er al ingeschreven worden via www.buulderbuk.nl/inschrijven.

Powered by Blog Grabber