Week van de Smaak in de Bib

Tijdens de twaalfde Week van de smaak van 15 tot en met 25 november zal “Gezond-tijd” centraal staan. De Week van de Smaak is een nationaal culinair evenement waarbij doorgaans traditionele, ambachtelijke,…Week van de Smaak in de Bib

18-11-2018 13:49 – Ingezonden door Redactie

Tijdens de twaalfde Week van de smaak van 15 tot en met 25 november zal “Gezond-tijd” centraal staan. De Week van de Smaak is een nationaal culinair evenement waarbij doorgaans traditionele, ambachtelijke, duurzame voeding en slow food centraal staat. Steeds meer landen waaronder Frankrijk, Zwitserland, Nederland en ook België hebben dit initiatief opgepikt. Het streven is om even stil te staan en de tijd te nemen voor onze voeding en onze gezondheid. In dat kader organiseert de bibliotheek van Neerpelt op woensdag 21 november van 20.00 tot 22.00 uur een lezing met demonstratie door de Neerpeltse Tanja Van Beek (www.rauwleven.be). Gezondheid en tijd lijken soms niet samen te gaan. Tanja zal tijdens deze lezing tonen hoe dat wel kan. Tijdens het tweede deel van de avond kunnen de aanwezigen proeven van snel, gemakkelijk en gezond lekkers dat ter plekke bereid wordt. Voor elke deelnemer wordt een informatie- en receptenbundel voorzien. Deelnemen is gratis en inschrijven kan via bibliotheek@neerpelt.be.

Powered by Blog Grabber