Weer volle winst voor Ledub Dames 1

De trein van Dames 1 dendert door. Na een 4-0 overwinning vorige week, werd besloten dat deze week weer te herhalen tegen de dames van Peelpush 2 uit Meijel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd bedacht om…Weer volle winst voor Ledub Dames 1

27-10-2018 10:56 – Ingezonden door Redactie – Foto Wil Kuijpers

De trein van Dames 1 dendert door. Na een 4-0 overwinning vorige week, werd besloten dat deze week weer te herhalen tegen de dames van Peelpush 2 uit Meijel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd bedacht om de winst set voor set binnen te slepen.Daarnaast vol beleving en enthousiasme te beginnen en dit de hele wedstrijd vast te houden.

Het eerste punt werd direct gescoord over de midden en het begin was gemaakt. Na een eerste helft die gelijk opging werd toch het gaatje van een paar punten geslagen. Vooral door de goede verdediging van Peelpush  was het soms lastig scoren. We gaven echter niet op en bleven vechten. Dit resulteerde in setwinst voor Budel.
In set twee werd afgesproken om nog meer feest te vieren. Want ja, wie houdt er nu niet van een feestje. Buiten het veld werd er goed aangemoedigd en bij Peelpush liep het allemaal minder dan in set 1. Mooi , want daar konden wij goed van profiteren. De servedruk werd opgeschroefd en de set werd met ruime cijfers (25-15) binnengesleept.
De overwinning was binnen handbereik en volle bak de derde set weer starten. Het goede niveau werd vastgehouden en halverwege kwam de dubbele wissel weer in het veld. Dit pakte uitstekend uit. De balletjes werden goed verdeeld en hard binnengeslagen. Op naar set 4!
De laatste set, nog even alles geven en onszelf belonen met de verdiende 5 punten. Zo gezegd, zo gedaan. Blokkerend werden er verschillende punten meegepakt door de middens die een sterke wedstrijd speelden. Enkele mooie serviceseries zorgden voor een 25-21 winst.
5 punten in de pocket dus reden voor een feestje, de shotglaasjes werden uit de kast getoverd en de party werd voortgezet in Eindhoven. Want zoals jullie weten: Brabantse nachten zijn lang;) Volgende week spelen we weer om 5 uur in de vertrouwde Zuiderpoort tegen Inter Rijswijk. Kom dan zeker even kijken!

Powered by Blog Grabber