Weert On Stage

Het bedrijfsleven in Weert en omgeving investeert op 12 februari 2019 weert in de toekomst tijdens het Beroepenfeest Weert On Stage. Daar zullen meer dan 150 verschillende beroepen aanwezig zijn om deze…Weert On Stage

26-12-2018 12:31 – Ingezonden door Redactie

Het bedrijfsleven in Weert en omgeving investeert op 12 februari 2019 weert in de toekomst tijdens het Beroepenfeest Weert On Stage. Daar zullen meer dan 150 verschillende beroepen aanwezig zijn om deze vmbo-leerlingen warm te maken voor hun vak en hun passie voor het vak over te brengen. Beroepsbeoefenaren zullen vragen beantwoorden van vmbo-leerlingen van de deelnemende scholen. Zowel de bouwvakker als de notaris is aanwezig want het gaat erom dat ze mogen dromen over hun toekomst en ook een vmbo-leerling kan notaris of advocaat worden. Ook zijn we blij dat lokaal ambassadeur en Wethouder Geert Gabriels de een ronde komt openen en laat zien dat investeren in de jeugd belangrijk is. Wij vinden dat dromen over je toekomst een feest mag zijn en daarom organiseren wij dit beroepenfeest. Meer informatie, aanmelden als beroepsbeoefenaar, sponsor of aanbod van helpende handjes kan via www.weertonstage.nl!

Powered by Blog Grabber