Weetjes over de optochten van Buul

Met carnaval steeds dichterbij, begint het in menig bouwschuur en in de grote bouwhallen steeds spannender te worden. Één ding staat echter nu al vast. In Buul en de andere kernen van Cranendonck mag men…Weetjes over de optochten van Buul

16-02-2019 11:40 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Met carnaval steeds dichterbij, begint het in menig bouwschuur en in de grote bouwhallen steeds spannender te worden. Één ding staat echter nu al vast. In Buul en de andere kernen van Cranendonck mag men tijdens de komende carnaval gaan genieten van toppers van optochten.
In Buul is dat op zaterdag de Jeugdoptocht en op dinsdag natuurlijk de klapper met de Grote Optocht van Buul als afsluiting. Een aantal ‘Weetjes’.
Weetje 1: De inschrijving is nog open. Maar mocht je het nog niet gedaan hebben, wees dan vlug en meld je aan via www.buulderbuk.nl/inschrijven.
Weetje 2: Bij de grote optocht kan de tribune weer bekeken worden vanaf een verwarmde tribune midden op de Markt. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij en bestel je warme plekje op de website www.buulderbuk.nl/tribuneof stuur een email naar tribune@buulderbuk.nl.
Weetje 3: Het verbroederingsbal weer twee fantastische cheques heeft gegeven aan de organisatie van de Buulse Optochten, en er dus bij de Jeugdoptocht € 333,00 extra te verdelen is onder de optochtdeelnemers, en dat bij de Grote Optocht zelfs € 777,00 euro is.
Namens de optochtdeelnemers Dankjewel aan de organisatie van het verbroederingsbal.

Powered by Blog Grabber